Céges SEO Ügynökség

14 ápr
Céges SEO Ügynökség

Napjainkban nagyon népszerűek a céges SEO Ügynökség szolgáltatásai, a lezárások miatt. De mi is az a keresőoptimalizálás és miért fontos? A SEO azt jelenti, hogy weboldalunkat egyre jobb helyen szeretnénk látni a keresőben. Mégpedig azért, mert ez ingyenes és folyamatos … Tovább »

Egyszerű a Facebook hirdetés

7 ápr
Egyszerű Facebook hirdetés

Napjainkban az online marketing eszközök nagy népszerűségnek örvendenek, így az egyszerű Facebook hirdetés is, amellyel a közösségi oldalon hirdethetünk. Ezen a közösségi oldalon idén már hat és fél millió magyar felhasználó böngészik mindennap, így bármilyen vállalkozást is vezetünk, egész biztos, … Tovább »

Amerikai jogi furcsaságok

7 ápr
Software expert witness

Az amerikai jogrendben számos nagyon furcsa, az európaitól eltérő megoldások léteznek. Az köztudott, hogy az amerikai cégek rengeteget pereskednek egymással, szinte tervezhető hogy melyik hónapban mennyit költenek pereskedésre. Ennek megfelelően kialakult pár nagyon furcsa szolgáltatás is, ilyen például a software … Tovább »

Válság ellen WordPress weboldal készítés

6 ápr
Válság ellen WordPress weboldal készítés

Kemény időket élnek a magyarországi vállalkozások, közel egy hónapja tényleg minden kisvállalkozó zárva tartja az ütletét, de például az éttermek és a szállodák közel egy éve zárva vannak. Ebben a helyzetben kizárólag az internetes felületek tudnak bevételt termelni, így sokan … Tovább »

Mi a WordPress honlapkészítés titka?

6 ápr
WordPress honlapkészítés

Napjainkban a WordPress, mi t tartalom kezelő, nyugodtan mondhatjuk, hogy a legnépszerűbb rendszer a világon. A híres WordPress honlapkészítés pont azért olyan sikeres, mert a rendszer alatta kiváló, korlátlanul bővíthető és könnyen használható. Az elmúlt évben azok a cégek tudtak … Tovább »

Weblapkészítés profiktól

6 ápr
weblapkészítés profiktól

Napjainkban az egyik legmenőbb foglalkozás a profi weblapkészítés. A vírus okozta lezárások alatt bizony nagyon felértékelődött az internet, mint kommunikációs eszköz, hiszen fizikailag most nem lehet találkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal. Éppen ezért minden vállalkozás a weboldalaira, webáruházaira van hagyatva, csak … Tovább »