Ingatlan adásvételi szerződés

3 máj
Jó adásvételi szerződés

Idén még mindig ott tartunk, hogy állandóan el kell ismételni, egy ingatlan adásvételi szerződés csak akkor lesz hibátlan, ha hozzáértő ügyvéd készíti. Napjainkban sajnos sokszor látjuk, hogy internetről letölt az ügyfél egy mintát és azt toldozgatja a megfelelő adatokkal. Ez … Tovább »

Ingatlan ajándékozás profikkal

3 máj
Ingatlan ajándékozás profikkal

Napjainkban az ingatlanokkal, lakásokkal kapcsolatban sokszor felmerül az ingatlan ajándékozás kérdése is. Sok esetben az új tulajdonos egy rokonának ajándékozza az új ingatlant, ám azt rosszul teszi, így személyi jövedelemadó és illeték is fizetendő a tranzakció után. Mit tegyünk, hogy … Tovább »

Virtual Office Budapest

7 ápr
Virtual Office Budapest

Kevesen gondolják, de Magyarországon igenis sok külföldi szeretne vállalkozást indítani. Gondoljunk csak bele, mivel az Európai Unió tagjai vagyunk, innen könnyű az európai piacra szállítani, ez pedig sok török és ázsiai üzletember kedvenc célpontja. Nekik dolgoztuk ki a Virtual Office … Tovább »

Rendes ügyvéd Budapest városában

6 ápr
Jó ügyvéd Budapest

Napjainkban aranyat ér egy megbízható, hiteles, rendes ügyvéd Budapest városában. Önnek is, ismerje meg szolgáltatásainkat! Egy megbízható ügyvéd mindig jól jön, ha ingatlan ajándékozás vagy adásvételi szerződés a feladat! Képzett, tapasztalt ügyvéd kollégáink mindent megtesznek, hogy képviseljék Önt a vállalati … Tovább »

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos szolgáltatások

5 ápr
Székhelyszolgáltatás Budapest

Aszékhelyszolgáltatás segít, hogy a cégek költséghatékony módon tudjanak igénybe venni olyan szolgáltatásokat, amikért más esetben lényegesen többet kellene fizetniük. Induló, vagy kis cégek esetén az adminisztatív feladatok ellátása, ügyfélszolgálat, órára bérelhető iroda lehetősége nagy segítség tud lenni. Ezeken kívül persze … Tovább »